Bli medlem i AXA sports club

AXA Sports Club är klubben för dig. Oavsett om du tävlar på elitnivå eller är en helt vanlig motionär så är du välkommen.

Att vara medlem kostar ingenting och ofta får du som tävlar för oss ta del av något extra fint erbjudande. Allt för att vi vill att så många som möjlighet ska ges möjlighet till ett sundare liv. AXA Sports Club samarbetar med olika idrottare runt om i landet. För att inspirera men också för att ni medlemmar ska få bra tips och råd kring er träning.

AXA Sports Club är med i Skidförbundet, Friidrottsförbundet, Triathlonförbundet och Cykelförbundet. Det gör att du kan tävla i dessa sporter genom att bli medlem i AXA Sports Club. I tex Vasaloppet krävs en skidklubb för att få delta, AXA Sports Club är då en smidig lösning.

Medlemskapet gäller tills dess att du själv väljer att gå ur klubben. Du behöver alltså inte förnya det årsvis. Ett och samma medlemskap gäller samtliga idrottsgrenar inom AXA Sports Club. För frågor angående AXA Sports Club och medlemskap hänvisar vi till info@axasportsclub.se.